Download Nada Dering Prei Kanan Kiri – Nella Kharisma

00:00

Kategori : Pop

Prei Kanan Kiri - Nella Kharisma Nada Dering:

Yen wes tresno maju lurus prei kanan kiri
Yen wes tresni abo enteng kudu dilakoni
Ra usah menggok lan nyawang mburi
Ati mantep bakal sido rabi