Download Nada Dering Ra Jodo – Via Vallen

00:00

Kategori : Pop

Ra Jodo - Via Vallen Nada Dering:

Nyatane sak iki kowe digondol wong liyo
nyesek jejeg nong ati nyekseni kowe rabi
lilo dadi dedungo ngarep tekanmu dadi dudo

Karepe ati tetep ngelakoni masio ra direstui
tapine kowe wedi mengko di cap anak ra berbakti
yen pancen ngono anane abote sing keroto iki
kersane isun byaen hang nyonggo ugo deweni

Maafkanku kali ini harus pergi
meninggalkan kamu yang aku sayangi